Start

Wat is

Wie is

Filmpje

Voor wie

Tarieven

Contact

Cadeaubon v.a. 25,—

Aanbieding

Vragen?

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert in je lichaam.  In deze drukke maatschappij is het soms moeilijk om aan deze veranderingen toe te komen. Rust en ontspanning zijn hard nodig om deze tijd vreugdevol en gezond mee te maken, bovendien is dat goed voor de ontwikkeling van je baby.

Massage kan je hier een fijne ondersteuning in geven.

Je spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je zult merken dat ‘zwangerschapskwaaltjes’ afnemen.

Wellness Massage Uithoorn

Onthaasten met aandacht

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert in je lichaam. Bij Wellness Massage Uithoorn kan je heerlijk, op je rug liggend, genieten van een ontspannende massage!

Het verbetert je bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller je lichaam verlaten. Daarnaast werkt een zwangerschapsmassage kalmerend, pij bestrijdend en last but not least geeft massage je een geluksgevoel. En dat komt jou EN je baby alleen maar ten goede!

Deze massage is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn, vanaf het moment dat je niet meer lekker op je buik kan liggen tot aan de geboorte.

De massage kan verlichting bieden bij rugklachten en beenkrampen en helpt bij het verminderen van schouder-, nek- en bekkenklachten.

Het heeft niet alleen fysieke voordelen, maar geeft ook rust en vertrouwen, doordat je meer in contact komt met je lichaam.

Tijdens de zwangerschapsmassage lig je heerlijk op een Hydromed warmwaterkussen. Het gebruik van dit speciaal ontworpen kussen heeft als grote voordeel dat jij warm, zacht en comfortabel kunt liggen op je rug; je hoeft niet te draaien. Ik olie mijn handen en armen helemaal in, en kan dan met mijn handen en armen ook je hele rug goed masseren, want die schuif ik onder je lijf. Ook de achterzijde van je benen kan ik op die manier goed behandelen. De warmte van het kussen draagt bij aan het heerlijk ontspannen gevoel, zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel.

Een zwangerschapsmassage werkt kalmerend, pijnbestrijdend, en last but nog least geeft massage jou een geluksgevoel!

We beginnen onze eerste ontmoeting met een lekker kopje thee en een babbeltje. Wat ik graag van je wil weten is: heb je ervaring met massage, wat zijn je verwachtingen, heb je plekken die extra aandacht verdienen, zijn er eventueel contra-indicaties (als je niet zeker weet of je gemasseerd mag worden, kun je het beste even overleggen met je huisarts/gynaecoloog).

Tijdens je sessie praten we weinig, zodat je je lekker op je gevoel kunt concentreren. Maar: als je iets minder prettig vindt, zeg het gewoon. Is het niet helemaal optimaal op je afgestemd: geef het meteen aan (‘iets steviger, zachter, langzamer, nee juist daar, ik heb het te warm/te koud’). Wil je eens diep zuchten, komen er emoties los, houd het niet tegen. Jíj staat centraal. Dit is jóuw sessie.

Als ik je voorzichtig aanraak en zeg dat de massage afgerond is, kom je waarschijnlijk van diep weg. Ik leg desgewenst een extra dekentje over je heen en laat je even alleen, zodat je kunt nagenieten en in je eigen tempo tot jezelf kunt komen.

Ik zorg ondertussen voor een glaasje water en kun je je in je eigen tempo aankleden. We kunnen nog even wat napraten: wat vond je prettig, wat zou er nog beter kunnen, wat is mij opgevallen etc.. We houden dit gesprekje kort, om te voorkomen dat je weer gelijk 'in je hoofd' komt.

Veel water drinken na de behandeling is, zoals na elke massage maar zeker na deze zwangerschapsmassage, verstandig.

Als je regelmatig een massage wilt tijdens je zwangerschap, is een abonnement voordelig voor je (3 x massage).

 

==>> naar boven

Copyright 2010-2021 Wellness Massage Uithoorn © Copyright foto's: Maya Jansen.