Start

Wat is

Wie is

Filmpje

Voor wie

Tarieven

Contact

Cadeaubon v.a. 25,—

Aanbieding

FAQ

Mijn naam is Maya Jansen (1961), masseur met een missie. Het is mijn passie mensen te laten ontspannen, bewust contact te laten maken met hun lijf en te leren over De Kracht Van Het Nu.

 

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn mini-tuintje (bonsai, kruiden, groenten, fruit), wandelen, bushcraft, muziek, ‘de natuur als medicijn’, ontdekken en bestuderen (momenteel oosterse filosofie / nondualiteit ofwel Advaita).

 

Mede door mijn hoog gevoeligheid (HSP) heb ik altijd, vanaf zeer jonge leeftijd, veel belangstelling en ‘touch’ gehad voor lichaam en psyche. In mijn werkzame leven ben ik directiesecretaresse en managementassistent geweest bij verschillende bedrijven. Ik heb me uit plezier, grote belangstelling en inzicht van de noodzaak verdiept in wellness en massage. Tijdens een periode na een burnout wist ik het zeker: hier wil ik mijn levenswerk van maken!

 

Het is een prachtige ervaring en beloning voor mij om mensen die vermoeid zijn iets te kunnen bieden. Sommige mensen komen met enigszins 'doffe' ogen binnen (ze leven erg in hun hoofd, hebben last van de drukte, last van pijn(tjes) ). Ik laat ze even helemaal tot zichzelf komen. Ik geef ze 'energie', een massage met oprechte aandacht en zie ze dan met glanzende, zelfs twinkelende ogen vertrekken. Ze kunnen er weer tegenaan!

 

Tijdens mijn massagebehandeling ben ik graag stil (om me te concentreren en om jou gelegenheid te geven je te concentreren op je gevoel), maar ervoor (tijdens de anamnese/intake) en erna maak ik graag een praatje.

 

Ik ben een gediplomeerd en Espo (0915001) gecertificeerd masseur voor verschillende soorten massages. Mijn CREBO opleidingen vallen onder de verantwoordelijkheid van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Tijdens de laatste inspectie zijn ‘mijn’ opleidingsinstituten IVS Opleidingen, Zonnevlecht Opleidingen, Instituut Penso, Massage in Beweging, massage EN beweging, Instituut Massage Bij Kanker, Instituut CIVAS, op alle onderdelen als goed beoordeeld. Het Verslag van Werkzaamheden is openbaar en op te vragen via danwel in te zien bij de administratie van de opleidingsinstituten. Daarnaast zijn deze instituten glansrijk door de onafhankelijke audit van het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) gekomen.

Wie is

Wellness Massage Uithoorn

Copyright 2010-2019 Wellness Massage Uithoorn © Copyright foto's: Maya Jansen.

In 2010 ben ik de start van mijn eigen praktijk begonnen.

 

In 2013 ben ik mij gaan specialiseren in massage voor mensen met ernstige meervoudige beperking (Emb). Ik ben daartoe regelmatig te vinden in woonvoorziening Amerpoort te Vinkeveen, alwaar ik een aantal cliënten masseer. Er worden opmerkelijke resultaten behaald met mijn massages! Erg mooi om dit te doen.

 

Ik neem regelmatig deel aan oefendagen en netwerkbijeenkomsten om mijn kennis op peil te houden en ervaringen uit te wisselen met collega’s.

 

Ik ben geregistreerd bij BMS Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche, onder nummer 0020108059.

Doordat ik ben aangesloten (beroepsvereniging, met geschillencommissie) voldoe ik aan de wettelijke eisen die per 1 januari 2017 gelden (Wkkgz, Rijksoverheid).

 

Ik vind het heerlijk om mensen te ontspannen en van nieuwe energie te voorzien! Lichaam en geest zijn naar mijn idee één geheel en lichaamsbeweging maar vooral ook rust, ontspanning en massage spelen daar goed en op een hele aangename manier op in.

 

Graag tot ziens!

 

Hartegroet,

Maya

 

 

 

 

Gun jezelf die ontspanning voor lichaam en geest!

Maya Jansen, masseur en eigenaar van de massagepraktijk Wellness Massage Uithoorn.
Steeds meer fysiotherapeuten sturen hun client, na de therapeutische behandeling, door naar een masseur.Maya Jansen, masseur. Eigenaar Wellness Massage Uithoorn.rug-nek-schouder massage