Start

Wat is

Wie is

Filmpje

Voor wie

Tarieven

Contact

Cadeaubon v.a. 25,—

Aanbieding

Vragen?

Tot nu toe was het soms niet mogelijk of onaangenaam om gemasseerd te worden als je niet of nauwelijks op je buik kan liggen bijv. door zwangerschap, ademhalingsproblemen, maag- en darmstoornissen of door een zware lichaamsbouw voor wat betreft buik en borsten.

Bij hydromed-massage zijn deze problemen opgelost!

 

Er is geen sprake meer van een omwenteling tijdens de massagebehandeling en een buikligging die voor een aantal mensen problematisch of onprettig was, is niet meer nodig.

 

De voordelen van de Hydromed-massage

 

· Je ligt warm en comfortabel op een warmwatermatras

· De warmte van het water ontspant en stimuleert je bloedsomloop

· Je spieren worden extra soepel waardoor totale ontspanning sneller optreedt

· Tijdens de massage is keren niet meer nodig

· Ideaal bij rugklachten en bekkenklachten

· Bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen

· Ideaal voor mensen met een stoma

· Ideaal voor mensen met ademhalingsproblemen

· Ideaal voor mensen met overgewicht (max. lichaamsgewicht 130 kg.)

· Nagenoeg alle mensen kunnen behandeld worden, zoals ook mensen die bij de gebruikelijke massagemethoden moeite hebben met ontspannen.

· Hydromed-massage is de aangewezen massage bij herstel na een zware operatie waarbij je niet fijn op de buik kan liggen. Denk bijvoorbeeld aan een bypass-of buikoperatie.

 

De volgende opties voor de Hydromed-massage zijn mogelijk:

 

· deelmassage (rug-nek-schouders-hoofd-gelaat) van 40 minuten. Hier lig je eerst op het matras om je rug goed door-en-door warm te laten worden, terwijl ik je armen en handen masseer. Daarna masseer ik rug, nek, schouders, armen, gelaat en hoofd;

· Complete lichaamsmassage van 1 uur;

 

Tijdens de massagesessie praten we weinig, zodat je je lekker op je gevoel kunt concentreren. Maar: als je iets minder prettig vindt, zeg het gewoon. Is het niet helemaal optimaal op je afgestemd: geef het meteen aan (‘zachter, langzamer, nee juist daar’). Wil je eens diep zuchten, komen er emoties los, houd het niet tegen. Jíj staat centraal. Dit is jóuw sessie.

 

Als ik je voorzichtig aanraak en zeg dat het klaar is, kom je van diep weg. Ik leg een  dekentje over je heen en laat je even alleen, zodat je kunt nagenieten en in je eigen tempo tot jezelf kunt komen.

Ik zorg ondertussen voor een glaasje water en daarna kun je je in je eigen tempo aankleden. We kunnen nog even wat napraten: wat vond je prettig, wat zou er nog beter kunnen, wat is mij opgevallen etc. We houden dit gesprekje kort, om te voorkomen dat je weer gelijk 'in je hoofd' komt.

 

Veel water drinken na de behandeling is, zoals na elke massage maar zeker na een hydromed- massage, verstandig.

 

==>> terug naar ‘wat is’

 

==>> naar boven

Wellness Massage Uithoorn

Gun jezelf die ontspanning voor lichaam en geest!

Hydromed-massage

Tijdens deze revolutionaire ontspanningsmassage lig je gedurende de hele behandeling op je rug, op een warm en comfortabel watermatras. Het matras biedt een uitermate prettige rugligging waarbij nek- en rugwervels goed worden ondersteund. De warmte van het water zorgt voor een optimale doorbloeding en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel.

 

De lichte beweeglijkheid van het warme water en het ‘kabbelende’ geluid geven extra ruimte, zodat je de massage dieper kunt ervaren, waardoor de massage jou nog meer revitaliseert en kalmeert.

Door de speciale eigenschappen van het matras kan jik je hele lichaam goed masseren (ook je rug dus!), terwijl je de gehele sessie comfortabel op je rug ligt.

 

Het is met het hydromed-massagesysteem mogelijk om ook mensen met klachten als fybromyalgie, rugklachten, bekkenklachten een complete lichaamsmassage te geven. Zo is het dus mogelijk voor mensen, die niet in buikligging kunnen/willen liggen, een totale massagebehandeling te ondergaan.

 

Ik masseer het lichaam met behulp van jouw eigen gewicht als tegendruk, de achterzijde van je lichaam door middel van een techniek waarbij ik mijn handen en onderarmen met olie tussen de matras en jouw lichaam schuif.

Het is de ultieme ontspannende massage.

Deze ontspannende behandeling is ook bijzonder geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, zoals ouderen of gehandicapten.

 

Een bijzondere ervaring!

Met hydromed massage ervaar je extra comfort en ontspanning!ik masseer je met ingeoliede handen en onderarmen. Die beweeg ik tussen jouw lichaam en het warmwatermatras in.de hydromed massage is ideaal voor ultime ontspanning, vooral als je spanningsklachten ervaart ik nek, schouders en tussen de schouderbladen. Het is een intensieve massage

Reactie uit mijn gastenboek:

 

De ontvangst is altijd hartelijk en warm. Vervolgens vindt er een persoonlijk en ongedwongen gesprekje plaats. De omgeving voelt prettig aan en alles ziet er schoon en netjes uit. De massages zijn aangenaam en op de persoon gericht waardoor je je snel op je gemak voelt. Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij Maya centraal. Mijn laatste massage was een Hydromed massage, een aanrader. Ik kijk er altijd naar uit wanneer ik weer een afspraak heb staan. Keep up the good work.

Sando.

Copyright 2010-2018 Wellness Massage Uithoorn © Copyright foto's: Maya Jansen.